keskiviikko 10. syyskuuta 2014

PalPro, niin siis mikä?!

Hallitustyöskentely on muutakin kuin toimistolla hengailua ja facebookin päivittämistä. Meidän hallituksemme istuu viikoittain hallituksen iltakoulussa ja parin viikon välein palprossa ja edvaprostissa.  Palpro on suomenkielellä  palveluprosessitiimi ja edvaprosti edunvalvontaprososessitiimi.
Selitetäänpä sitten tarkemmin, hallitus jakautuu kahteen ryhmään omien vastuualuidensa mukaan, edunvalvontaan sekä palveluihin. Huvi- ja kulttuurivastaavan pesti kuuluu siis automaattisesti palvelupuolelle. Lisäkseni siellä on liikuntavastaava Lauri ja IC-vastaava Sanna. Lisäksi palproon osallistuvat tarpeen mukaan tutor- ja liikuntasihteeri Oona sekä viestintä- ja edunvalvontasihteeri Anna.

Palproa vetää hallituksen varapuheenjohtaja Sami, jolle tiimin muut jäsenet vastaavat tekemisistään. Näissä tiimeissä käymme läpi oman sektorimme asioita tarkemmin kuin hallituksen iltakouluissa. Palproissa meillä on aikaa keskittyä sektoreittain kauemmin. Suunnittelemme tulevia tapahtumia, niiden markkinointia, pohdimme uusia ideoita ja annamme palautetta menneistä tapahtumista. Kaikkia näitä tietoja pyritään kirjaamaan ylös prosuihin, eli projektisuunnitelmiin, jotta seuraavan vuoden toimijat osaisivat toimia paremmin.

Tiistain palveluprosessitiimiläiset :)

Tiistain palprossa keskityimme vähän kaikkii syksyn tapahtumiin, mutta pääasiassa Liikkujaisiin (lue lisää), IC Burger Party Nightiin (lue lisää) ja huomiseen Lukukauden avajaisiin (lue lisää). Jotta näet työmme tuloksen, tule lue lisätietoja JAMKOn tapahtumakalenterista sekä tule tapahtumiin paikanpäälle katsomaan!

Nähdään huomenna Lutakonpuistossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti